ЈУ „Центар за социјални рад Сребреница“ у оквиру манифестације „Дјечија недјеља“ донирао је данас ТВ СМАРТ Првој основној школи у Сребреници. ТВ је уручен одјељењу дјеце са посебним потребама.

Ми сваке године у оквиру нашег плана и програма спроводимо неке од активности помоћи дјеци, поготово корисницима Центра за социјални рад.На основу средстава које смо обезбједили од Министарства здравља и социјалне политике Републике Српске , сматрамо да је ово најбољи начин да унапредимо рад дјеце у овој групи. Данас смо уочили још неке потребне ствари за ово одјељење , па ћемо у наредном периоду настојати да и њих обезбједимо , првенствено мислимо на гријање рекао је в.д. директора у ЈУ „Центар за социјални рад“ Драгић Глишић.

Нама посебно значи првенствено због дјеце и повећања садржаја рада, и због чињенице да наш наставни план и програм укључује и препознаје обавезу да и дјеца са посебним потребама морају бити информатички едукована, што нам ова врста донације од Центра за социјални рад и омогућава.Посебан је значај што су и наша дјеца истовремено и корисници накнада од стране Центра за социјални рад.

Посебно цијенимо овај поклон јер се тако испуњава корисничка улога Центра за социјални рад, рекла нам је у разговору дефектолог у овој школи и наставник у одјељењу дјеце са посебним потребама Весна Јовановић.

Подјелите ову вијест на друштвеним мрежама!